J*A - Joined Aliances
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
J*A - Joined Aliances

Forum traviánské aliance ze serveru 6 Joined Aliances.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Co ještě hrajete?

Goto down 
+4
hihi
h0nza
Hluby
mrTT
8 posters

Hrajete ještě nějakou on-line
Hraju jen traviána
Co ještě hrajete? Vote_lcap43%Co ještě hrajete? Vote_rcap
 43% [ 6 ]
Pařím WoW(world of warcraft)
Co ještě hrajete? Vote_lcap14%Co ještě hrajete? Vote_rcap
 14% [ 2 ]
Pařím L2(Lineage2)
Co ještě hrajete? Vote_lcap7%Co ještě hrajete? Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Pařím jinou on-line hru(StarWars galaxies atd..)
 14% [ 2 ]
Pařím i jiný web hry(Web Game atd.)
 14% [ 2 ]
Hraju tohle všechno
Co ještě hrajete? Vote_lcap7%Co ještě hrajete? Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Všechny hry sou pič...
Co ještě hrajete? Vote_lcap0%Co ještě hrajete? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 14

AutorZpráva
mrTT

mrTT

Po?et p?ísp?vk? : 69

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyTue Aug 28, 2007 7:13 pm

Hrajete ještě nějakou on-linovku??vím,že to žere hodně času,ale já teďkom zase začal hrát l2(lineage2).
Ps:dodám že do halsovaní zvolte tu hru,kterou hrajete nejvíc..
Návrat nahoru Goto down
http://www.toxicpages.cz
Hluby

Po?et p?ísp?vk? : 68

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyTue Aug 28, 2007 7:37 pm

mrTT napsal:
Hrajete ještě nějakou on-linovku??vím,že to žere hodně času,ale já teďkom zase začal hrát l2(lineage2).
Ps:dodám že do halsovaní zvolte tu hru,kterou hrajete nejvíc..

Nevim jestli jsem hlasoval dobře když hraju CoD 2, ale je to v celku jedno. Wink Very Happy
Návrat nahoru Goto down
h0nza

h0nza

Po?et p?ísp?vk? : 94

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyTue Aug 28, 2007 8:10 pm

Hm já už na WoWku závislej nejsem pač jsem prodal acc a dokonce i kamarádi přestali, tak mě už nic nedrží v té placené závislačině Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mrTT

mrTT

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyWed Aug 29, 2007 7:54 am

wowko sem sice chvilu hrál,ale mě moc nenadchlo,ale v třídě máme pár takových bláznů,keří dondou dom(pokud vůbec dou do školy),sednou ke komplu a u wow stráví až do 4 do rána,pak chvílu spí a pak dou zase do školy a ve škole zase spí.. lol!
Návrat nahoru Goto down
h0nza

h0nza

Po?et p?ísp?vk? : 94

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyWed Aug 29, 2007 9:56 am

mrTT napsal:
wowko sem sice chvilu hrál,ale mě moc nenadchlo,ale v třídě máme pár takových bláznů,keří dondou dom(pokud vůbec dou do školy),sednou ke komplu a u wow stráví až do 4 do rána,pak chvílu spí a pak dou zase do školy a ve škole zase spí.. lol!

To znám .) Tak to vypadalo když jsem ho hrál první čas.. Pak jsem po 5ti měsících zkončili a za 3/4roku jsem se k tomu vrátil mno a teď v únoru asi tak jsem zas začal, ale už to nebyla tak závislácká pařba jako předtim (tj že jsem i spal Very Happy) mnooo a teďka před prázkama jsem zkončili a prodal i ACC abych se k tomu už nevrátil Smile
Návrat nahoru Goto down
hihi

hihi

Po?et p?ísp?vk? : 15

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyFri Sep 07, 2007 7:01 pm

Právě dělám na jednom projektu ohledně wow servru za měsím mám server za dara na 3 měsíce na test tak mě pak nezklamte a udělejte si aspon acc at mužu test prohlásit jako uspěšný a tím říct majtelum serveru že budu dál pokračovat jinak je to Mangos v 2.3.1 a navic to potrebuju testnou Q npc jak se chovaj a aj bossaky Wink
Návrat nahoru Goto down
mrTT

mrTT

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyFri Sep 07, 2007 7:06 pm

ehm,mám jeden malej problémek, Very Happy nemám WoW a ani ho zatim nechcu,ale diky žes napsal.. cheers
Návrat nahoru Goto down
paulending

paulending

Po?et p?ísp?vk? : 70

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptySun Oct 07, 2007 12:15 pm

L2 rulez, taky sem to hraval, byl zavislej, tedka uz se to aji bojim pustit Very Happy:D...jinak sem paril na serveru vgos, byvalej dark angel, esi znate...
Návrat nahoru Goto down
mrTT

mrTT

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyWed Oct 31, 2007 10:57 pm

hm,jakse tak dívám,tak tadle anketa vypadá zajímavě,sem přepokládal že aspoň kolem 40% tady budou hrát WoW,ale zatim to teda tak nevypadá.. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mondrogar

Mondrogar

Po?et p?ísp?vk? : 33

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyThu Nov 01, 2007 12:24 am

imo ja jsem wowkar Smile spokojene to parim od vydani hehe
Návrat nahoru Goto down
jarsix

jarsix

Po?et p?ísp?vk? : 152

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyThu Nov 01, 2007 8:24 pm

SEM TEDKA ZAČAL BEJ ZAVYSLEJ NA RUNESCAPE(SAMO ŽE MIN JAK NA TRÁVĚ) afro afro afro afro lol! lol! lol! lol! afro lol! lol! afro lol! afro lol! lol! afro lol! afro afro afro jocolor jocolor jocolor jocolor king king king queen queen queen queen drunken drunken drunken drunken flower flower flower flower
Návrat nahoru Goto down
speroul

speroul

Po?et p?ísp?vk? : 98

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? EmptyFri Dec 07, 2007 10:05 pm

hraje z vás někdo divokekmeny pls
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Co ještě hrajete? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co ještě hrajete?   Co ještě hrajete? Empty

Návrat nahoru Goto down

Co ještě hrajete?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
J*A - Joined Aliances :: Off Topic-
Přejdi na: